Кали: Имам силата да продължа да те обичам и след края

Кали: Имам силата да продължа да те обичам и след края

С интервю в телевизионен ефир Кали официално повдига завесата около събитията в личния й живот в последните месеци и раздялата с бащата на своя най-малък син. Както винаги, изпълнителката е откровена до болка и открита в своята изповед пред Венета Райкова:

“Да, разделих се с бащата на третото си дете. Това не е първата ни раздяла - имаме няколко раздели с него през годините. Ние нямахме спокойна връзка. Имахме връзка, пълна с много емоции - споделя Кали и допълва - Но имахме много любов между нас. Това е типичен пример за “обичаме се, но не можем да бъдем заедно”.

За нея самата три са причините, довели до тази раздяла – обидите и липсата на доверие от страна на Влади, липсата на смирение и готовност да се справи с другите й две деца, да поеме отговорност към домакинството на семейството и да приеме приятелите й. Певицата обаче прави категорична заявка, че това е нейната гледна точка, без да подценява факта, че в една раздяла винаги участват двама души, от които всеки има своята вина.

“Аз съм изключително трудна, устата, не млъквам и никога не избирам подходящия момент да кажа това, което мисля... Но в края на краищата, така ни е било писано.... Аз можех да направя скандали, да трещя, но аз нямам тази сила. Аз имам силата да продължа да те обичам и след края. Аз обичам всеки един човек, с който съм била – Иван бащата на Георги, Антон – бащата на Марк, които са мои приятели към днешна дата, хора, на които мога да се облегна и да потърся в труден момент, както и половинките до тях... А за Влади, за тези 6 месеца, за любов не мога да говоря, но успях да му простя дълбоко в себе си, успях да разбера, че всичко, което е казал, не е за мен, то е за него“, казва още Кали.

Тя не крие, че е излязла от тази връзка напълно съкрушена, смазана физически и унищожена, но пък за финал е убедена, че като един феникс по природа, пак ще се оправи:

“И се оправям, и в очите на хората изглеждам щастлива, и съм, защото успявам да погледна нещата от другата страна – аз съм свободна от това напрежение, което той ми създаваше, защото ние бяхме два различни полюса.

КАТЕГОРИИ