Кали: Животът и щастието не се състоят в това дали си известен

Кали: Животът и щастието не се състоят в това дали си известен

Кали е изпълнител, който работи от сърце и душа, изпълнител, който е заслужил безапелационно уважението на публиката и може да се похвали с над 20-годишна успешна музикална кариера. Тази година за нея бе доста продуктивна, а проектите, които представи определено успяха да спечелят меломаните. Кали обаче е категорична, че никога не се е стремяла да бъде певица само заради известността.

“От 5-годишна зная, че ще бъда певица. Никога не съм си представяла, че ще работя нещо различно. Не казвам, че не мога да работя друго. Мога да правя всичко, защото аз знам и две и двеста... Животът и щастието не се състоят в това дали си известен, маята на живота е да правиш другите щастливи, да си щастлив и ти“, откровена е Кали пред журналиста Красимир Красимиров.

За нея стремежът да си номер едно на всяка цена никога не е бил на дневен ред:

“Никога не съм с стремяла да бъда на върха. На мен под върха ми е добре, защото там не духа и няма опасност да паднеш“.

Кали признава още, че тайната й всъщност се състои в любовта към работата й:

“Много обичам работата си. Винаги я върша с удоволствие. Когато отида на работа се кефя, забавлявам се. Много рядко можеш да попаднеш на еднакво мое участие. Хората, които ме слушат, не са еднакви. Носят ми различна емоция и аз им отговарям със същото. На това се дължи творческото ми дълголетие“, споделя изпълнителката.

КАТЕГОРИИ