Кали: Поздрав с моята “Папая“ за всички, които умеят да се забавляват

Кали: Поздрав с моята “Папая“ за всички, които умеят да се забавляват

Кали продължава хитовата линия тази година с още едно лятно и много свежо парче. То е озаглавено “Папая“ и вече се радва на интереса на меломаните в PlanetaOfficial в YouTube. Повечето от тях побързаха да поздравят изпълнителката за новата песен, както и екипът, работил по него - Светлин Къслев /музика и аранжимент/, Анастасия Мавродиева и Росен Димитров /текст/ и Георги Марков /режисьор/.

“Кали яко е натиснала газта тая година и вади страхотни песни“, “Лично мен много ме кефи и ме радва. Клипът е доста готин, а Кали е много секси. Успех на парчето“, “Харесва ми латино звученето смесено с типичния бийт за фолка“, “Така се прави хит! Изненадан съм колко е музикално това парче, а видеото е много различно! Най-важното е, че носи лятно настроение и емоция! Проектът е на много високо ниво! Страхотен летен хит, а Кали е дива и красива“, четем в първите отзиви за музикалния проект.

Разбира се не липсваха и критики, а на тях Кали отговори така: 

“По повод негативните изказвания, държа да ви информирам, че тази песен е проект от около 2 години и никога не сме имали за цел да прилича на друга с подобно звучене. Просто стечение на обстоятелствата или съвпадение, както искате го приемайте. Относно текста: мисля, че никого не обиждам, нито провокирам към насилие или употреба на наркотични вещества, просто стил! Хубаво е да се информирате преди да изказвате мнение, в противен случай сте необективни! Имате право да не харесвате дадена песен, но да лепите етикети, да плюете и мразите (което впрочем се превърна в народопсихология на младите българи), е прекалено! Ще правя музика, която ми доставя удоволствие, а вие ако искате слушайте, ако не... има толкова много музика, която да си изберете да слушате и да сте щастливи от това! Та Тя- Музиката е за това, да ни радва а не да ни озлобява! Бъдете щастливи и поздрав с моята ” Папая” за всички, които умеят да се забавляват“, написа певицата.

След премиерата на новия си видеоклип Кали се похвали в мрежата и с още един хубав повод – заедно с любимия си мъж Влади днес празнуват 6 години от началото на своята любов. Как двамата ще отбележат този ден изпълнителката не разкрива, но със сигурност романтични изненади няма да липсват. Може пък да изберат да посрещнат празника край морския бряг, където утре изпълнителката има участие. Тя ще бъде гост в Приморско, а със сигурност “Папая“ ще бъде сред водещите заглавия, които ще звучат там.

КАТЕГОРИИ