Кали: Страстна връзка, страстно приключи

Кали: Страстна връзка, страстно приключи

Кали споделя в “Автограф”, че вече се чувства много добре, след като преди шест месеца се раздели с мъжа до нея – Влади.

“Чувствам се лежерно, чувствам се спокойна. Няма грам напрежение в живота ми. Много ми е добре, супер ми е. Страстна връзка, страстно приключи. Така се завъртяха нещата. Не исках тази връзка да приключва. Аз не съм я започнала с намерението да я приключвам, а с намерението да бъде завинаги. Обаче когато нещата не вървят, човек не бива да издевателства над себе си.”

Кали смята, че много жени са открили себе си в нейната история и може би е станала повод много жени да намерят сили в себе си и да си тръгнат.

Самата тя не е отчитала това някой да се държи грубо с теб като нещо, което ти вреди.

“От самото начало е така. Аз и затова казах, че лъжа и себе си, и хората. Правила съм го, защото ми се е искало да бъде другояче и нещата да се променят, защото надеждата умира последна. Аз съм силен човек. Винаги мога да сменя гледната точка, да погледна нещата и от неговата страна. Най-хубавото в моя живот е, че аз имам център и той е музиката. Ако нямах център, щях да рухна.”

Пред водещата Галя Димитрова Кали признава, че е преживяла тази връзка с голяма болка, било голям катарзис за нея, но я е преживяла.

Нямало е спойка, нямало е нещо, което да ги задържи заедно. Според нея детето не е повод за това.

“Децата за мен никога не са били повод да търпя каквото и да било от когото и да било. Смятам, че за моите деца е важно да имат спокойствие, мир и любов в къщи. Личният пример, който съм дала на децата си до този момент със собственото си поведение, ми е показал, че това е най-доброто училище за деца и най-доброто, което един родител може да даде на детето си.”

Кали казва, че е дала на децата си желание да учат, да спортуват, да се развиват, да бъдат честни и емоционално интелигентни. Това, че е имала три връзки, не е толкова страшно. Страшно е, че ги е оставила да живеят много дълго време в среда, в която няма любов, а има тормоз.

И всъщност търпейки това нещо заради децата и заради хорското мнение, човек дава един дълъг период от време на децата си, в който те наблюдават как един мъж обижда една жена и тази жена прощава.

“Те утре като станат големи мъже ще кажат: “Това е нормално – да обиждаш жената и тя трябва да прости”. За съжаление това не е само в моя дом. Това е в дома на много български семейства. Затова жените, които седят и позволяват на мъжете да ги тормозят пред очите на децата им, могат да бъдат хиляда процента сигурни, че утре техните деца ще бъдат същите насилници, каквито са бащите им. От това трябва да си тръгваш веднага. А мъжете, които са си позволили да се държат по този начин, да си отнасят последствията, а именно – да нямат уюта, топлината и обичта на семейството си. Това е най-голямото наказание”, казва още Кали в “Автограф”.

КАТЕГОРИИ