Кали атакува есенните партита с “Фиеста”

Кали атакува есенните партита с “Фиеста”
Слушай в Стрийминг Платформите

Няколко дни след рождения си ден Кали изненада и своите фенове с музикален подарък. В PlanetaOfficial и в ефира на телевизия “Планета” и “Планета HD” премиера направи “Фиеста” и по всичко изглежда, че есенните партита ще се превърнат в истинска фиеста с най-новото парче на Кали. Реакцията на меломаните не закъсня, а положителните коментари и лайкове може само да радват певицата:

“Накрая нещо различно, но не само на думи. Браво, Кали! Готина, забавна и разтоварваща песен. Само напред и нагоре!”, “Поздравления, Кали! Песента е супер ритмична, а клипът е убийствен, защото ме върна в миналото. Липсват ми точна такава музика и клипове!”

“Всичко очаквах от Кали, но не и това. Браво! Препратка към ретро-фолка. Отиват й такива песни на Кали, а пък и имаше нужда от нещо подобно. Неангажиращо, веселяшка песен, без драми, да танцува и да се забавлява човек. Тук успя да ме изненада. Поздравления за проекта. Ще се танцува яко на тази песен!”

Музиката на “Фиеста” е на Сали Осман, текстът е на Росен Димитров, а аранжиментът е на Александър Ковачев - Айду. Режисьор и сценарист на лентата е Людмил Иларионов - Люси, а кадрите са заснети от оператора Радослав Георгиев.

КАТЕГОРИИ