Кали и Джена откриват Planeta Payner Club в София

Кали и Джена откриват Planeta Payner Club в София

Последният диамант от бляскавата корона на верига нощни заведения Planeta Payner Club ще отвори врати на 15 октомври в София, а началото ще бъде поставено с поредица от горещи партита. В проължение на три дни Ви очаква безкраен купон със звездите на телевизия “Планета”.
“Планета Пайнер Клуб – по-близо до звездите” е слоганът на новия клуб в сърцето на нощна София, който със сигурност ще разбуни духовете, ще разголи душите и ще остави трайни отпечатъци в съзнанието на своите гости.
Първата звезда, която е специален музикален гост и с хитовете си ще сложи начало на незабравимите купони в най-новия парти център в столицата е Кали, а още на следващата вечер Джена също ще превърне петъчната нощ в една незабравима емоция за всички и бляскаво събитие, което ще помните дълго.
17 октомври ви очаква уикенд парти с DJ Нед и DJ Лъки, които ще вдигнат грудуса на настроението с подбрана селекция от най-големите хитове.
Очакват Ви още много изненади, щури купони и безсънни нощи, а мястото е Planeta Payner Club в София на адрес бул. Мария Луиза 20.

КАТЕГОРИИ