Кали и Константин пренесоха всички “В Рая“

Кали и Константин пренесоха всички “В Рая“

Най-новата песен на Кали, озаглавена “В Рая“, вече радва почитателите на поп фолка в PlanetaOfficial и в ефира на музикалните канали с марката “Планета“. Интерес към парчето предизвика и специалното участие на Константин, а ако съдим по гледаемостта още в първите часове, близо 200 хиляди, музикалният проект определено се очертава като един от хитовете на сезона. Оценките на меломаните също са категорични:

“Браво, тази песен е ХИТ! Страхотно парче! Поздравления, Кали, наистина страхотна година! Поклон пред прекрасно свършената работа! Просто невероятна! Уникална песен, Галя и Коцката толкова си пасват! Идеален проект! Това парче е точно за клубовете в Балканите! Браво на Кали и Коце, че запазват този стил. Много силна година и за двамата, песента е супер и Кали във всеки следващ клип е все по-красива“.

По новото парче изпълнителката работи с Радомир Кишев – музика и аранжимент, Петя Радева – текст, а режисьор е Людмил Иларионов – Люси.

“Направих една песен, която разказва за това какво се случва в нощните клубове – като добро настроение на хората, какво искат да им се случи и какви са им очакванията... Включих и Константин в тази песен, за което му благодаря. Той даже направи едно голямо соло – толкова е талантлив, а и неговия глас носи тази емоция и настроение, които исках да пресъздам с песента и мисля, че се получи“, сподели Кали в ефира на телевизия “Планета“.

Тя допълва, че специално за снимките на видеоклипа е посетила танцовото студио на хореографа и ръководител на балет Ню Екс – Десислава Вълкова, упорито са работили и са създали специална хореография за проекта.

КАТЕГОРИИ