Кали стяга куфари за САЩ

Кали стяга куфари за САЩ

Есенният музикален сезон в САЩ и Канада ще бъде открит от друга звезда на телевизия “Планета” и това е Кали. Певицата ще изнесе серия от концерти за българската общност и от сега е ясно, че се очертава едно дълго турне. Почти месец Кали ще посвети на срещите си със своята публика зад океана, а за тази година това е най-продължителното американско турне за изпълнител на “Пайнер”.
Първият концерт е на 16 септември в Торонто и е единственият в Канада. На следващия ден българското парти ще ощастливи най-голямата българска общност в САЩ, тази в Чикаго. Точно затова там се очаква истински фурор, което е сигурно като се има предвид, че Кали знае как да вдига градуса на настроението.

На 18 септември турнето ще премине през Кейп Код, а няколко дни по-късно, на 23 септември, Кали ще пее във Вашингтон. Почитателите на певицата в Денвър, ще имат среща с нея на 24 септември. Лас Вегас ще пее хитовете на Кали на 27 септември, а на 30 септември купонът ще е в Сан Франциско. Първият ден на октомври изпълнителката ще посрещне в Сиатъл. Това е американският град, който ще бъде любезен домакин на рождения ден на певицата, който тя отбелязва на 2 октомври. Последните три дати от американското турне на Кали са 7, 8 и 9 октомври, на които тя ще гостува съответно на Ню Йорк, Тампа и Маями.

КАТЕГОРИИ