Кали в очакване на неподправени емоции в “Арена Армеец”

Кали в очакване на неподправени емоции в “Арена Армеец”

Певицата се завърна наскоро от своето турне в САЩ и нямаше търпение да сподели със зрителите всичко, което е видяла и преживяла зад Океана. Казва, че впечатленията, които е натрупала от Америка сега, са много по-различни от тези преди единайсет години, когато е била за първи път там.

“Беше много забавно. Всички домакини на абсолютно всички щати, в които бях, ми предлагаха атракции, опции да се разхождам, да разглеждам забележителностите,  предлагаха ми от местната храна, разказваха ми за местните навици на хората. Защото от щат до щат има голяма разлика. А пък аз съм изключително любознателна и не пропуснах нито една възможност да посетя места, които ще обогатят общата ми култура и знанията ми за Америка.”


За партитата пред българската общност в Америка Кали казва, че са били впечатляващи.

“Хората идваха да ми благодарят, да ми целуват ръката, бяха очаровани от моята лудост и от моята искреност, от това, че отделих от времето си да поговоря с тях, да им споделя как се чувстват младите хора в България. Те са в час и с актуалните песни, които се слушат тук в момента. Каквото е хит в България, е хит и там”,  разказва певицата.


Кали споделя, че би отишла да живее в Америка с децата си, защото там има много повече възможности за развитието на един млад човек.
На предстоящите Президентски избори певицата заявява твърдо, че ще гласува, защото има гражданска позиция. Според нея е безумие да не гласуваш.

В “Автограф” Кали разказва и интересни подробности за най-новата си песен в дует с Андреас със заглавие “Помни ме”. Много е щастлива, защото този проект се е появил на бял свят, когато тя е била в Америка и е имала възможността отдалече да се радва на успеха на парчето.
В разговора между водещата Галя Димитрова и Кали ще се присъедини и Андреас, който разкрива как се е родила идеята за тази песен. Кипърският изпълнител разкрива още забавни моменти от снимките на видеото, а също така и една изненада, която зрителите ще видят на концерта “15 години Планета ТВ”, когато той и Кали ще поздравят всички празнуващи с новото парче.

КАТЕГОРИИ