Кали за детството с любов

Кали за детството с любов

Един от най-специалните периоди в живота на Кали е детството й. Това споделя самата тя в предаването “От моето детство“:

“Детството е онзи период в човешкия живот, който те определя какъв човек ще израснеш, как ще ти се случат нещата в живота, как ще възприемаш хората около теб. И тъй като аз имах едно много, много хубаво детство, смея да твърдя, че съм се запазила като един слънчев и добронамерен човек, като филантроп, защото едни много ценни и важни хора за мен – моите баба и дядо, родителите на моята майка, ме научиха да бъда доверчива, да бъда добра, дори понякога повече, отколкото трябва. Периодът на моето детство е един изключително вълнуващ, цветен и пълноценен момент от моя житейски път“, споделя изпълнителката.

Кали казва още, че е родена в София, но е израстнала на село. Щастлива е, че е имала възможността да израсне в българското село, защото българското автентично село, такова, каквото тя го познава, за съжаление днес вече го няма и съвременните деца не могат да се докоснат до неговия уют, традиции и бит, въобще до онова, което ни идентифицира като народ и като българи.

“Детство, в което съм виждала светулки, играла съм на народна топка, детство с много сняг, пързаляли сме се със шейни, правили сме истински снежни човеци, замеряли сме се със снежни топки – разказва пред зрителите Кали и допълва – това е един изключително специален период, който ме е оформил като личността, която съм днес и с която изключително много се гордея.

Звездата на телевизия “Планета“ споделя подробности за своята първа “сценична“ изява и споделя, че самата тя винаги е знаела, че иска да пее:

“Не е нужно един талант да бъде открит в едно дете, смятам, че хората сами намират изкуството вътре в себе си и ако всеки човек успее да се разгърне и отпусне, може да открие изкуство в себе си, разнородно във всякакви форми. Така аз открих, че моето е музиката. Винаги съм знаела, че искам да пея, че искам да стана певица и винаги музиката е била част от моя живот. Музика има във всеки, аз просто открих, че моят начин на комуникация с музиката е да пея“.


По думите й всеки сам трябва да говори за своето детство. Надява се, да е човек, който е успял да осигури достатъчно емоции, любов и топлина, за да могат утре от гледната точка на вече зрели хора, децата й да кажат:  “Аз имах едно добро детство“.

“За да върнем хубавото детство на нашите деца и да им подарим онази емоция, от нашето поколение, нека да запазим българското, онова от бащиното огнище, което да топли вътре сърцата ни и да запазва децата в нас завинаги, защото само тогава можем да бъдем добри родители, когато истински разбираме децата си и им подарим едно прекрасно детство“, споделя за финал, Кали.

КАТЕГОРИИ