Калина допусна феновете до своето семейство

Калина допусна феновете до своето семейство

На 22 август, Калина от фолклорния дует Калина и Невена, стана майка за първи път. Певицата и мъжът на сърцето й – Иван посрещнаха с много трепет и вълнение своя син, който избраха да кръстят Алексей. Днес тримата се радват на прекрасни моменти заедно, а изпълнителката реши да сподели и с почитателите си кадри от своето 9-месечно приключение. В своя профил във Facebook тя публикува снимки от бременността си, които излъчват много любов, нежност и красота.

“Да си свидетел как едно мъничко, току-що появило се, създание ежеминутно и непрестанно расте в прегръдките ти, превръща се в Човек, е велико преживяване“, написа щастливият татко под снимките, а само броени минути по-късно се появиха първите сърдечни пожелания към младото семейство и техния наследник.

Със сигурност фотосесията ще се превърне в един прекрасен спомен, който вечно ще напомня на Калина и Иван за този специален момент от живота им, а тепърва тримата с малкия Алексей ще могат да се насладят на нови вълнуващи изживявания.
Почитателите на фолклора и дуета Калина и Невена пък могат да се радват на последния им клип “Тракийска китка” в ефира на телевизия “Планета Фолк“ и в официалния канал на медията в YouTube - Planeta Folk Official.

КАТЕГОРИИ