Калина и Невена представиха своя “Македонски букет”

Калина и Невена представиха своя “Македонски букет”
Слушай в Стрийминг Платформите

“Македонски букет“ е озаглавено най-новото предложение на Калина и Невена, направило премиера преди дни в Planeta Folk Official в YouTube и в ефира на “Планета Фолк“. Изпълнителките са избрали да изненадат почитателите на фолклора като им представят 12 любими свои македонски мелодии за настроение и празник.

“Благодарим на всички наши фенове и близки за огромната подкрепа, вярата и обичта! Надяваме се македонския ни букет да звучи на всички празници и хубави поводи! Обичаме ви!“, споделиха при появата на лентата Калина и Невена.


В “Македонски букет“ са включени народните песни “Ако умра, ил загина“, “Македонско девойче“, “Навали се Шар Планина“, “По друм одам“, “Лиляно моме“ и “Земи огън, запали ме“. Зрителите ще чуят и видят още “Роженския манастир“, “Сите девойчиня“, “Йовано, Йованке“, “Море сокол пие“, “Назад, назад, моме Калино“, “Слушай как шумат шумите“. Аранжор е Димитър Милев, а за видеореализацията Калина и Невена се довериха на режисьора Петър Картулев. Красивото видео е заснето в едно приказно кътче от България – комплекс “Светилото“, което със сигурност ще очарова публиката. Стайлингът на Калина и Невена в лентата е поверен на “ILTOKONI-Antoniya Dimitrova”и Елисавета Генева.

 

КАТЕГОРИИ