Калина и Невена с нова авторска песен

Калина и Невена с нова авторска песен

След кратка пауза, Калина и Невена зарадваха почитателите на фолклора с нова авторска песен. Тя носи заглавието “Нека да празнуваме” и е по текст на Полина Дакова. Музиката и аранжиментът написа Димитър Милев, с когото момичетата работят от дълги години. Въпреки, че са привърженици на автентичните мелодии, този пък Калина и Невена решиха да заложат на нещо по-различно, в случая авторска композиция, която е втора в репертоара им.

“Нека да празнуваме“ е особено специална за нас. Песента е мелодична, носи много настроение и усмивки. Надяваме се да се хареса не само на нашите почитатели, но и на всички, които обичат българския фолклор. Изминаха няколко трудни месеци за всички нас, но с песента ни се надяваме да успеем да повдигнем духа на всички наши сънародници, тъй като “няма щастие без тъга, но стават и чудеса“. Вече много ни липсва сцената и срещите с нашите почитатели, а първите си изяви планираме в края на август и септември“, споделят изпълнителките пред www.planeta.tv.


Красивото видео е заснето комплекс “Парк и СПА Хотел Марково“ край Пловдив, където се намира първата за града и околността сватбена ротонда, както и в комплекс “Румяна” в Първенец. Режисьор, сценарист и оператор е Петър Картулев, а специално участие в лентата има и танцова формация “Етноритъм“.
В “Нека да празнуваме“ Калина и Невена сменят два тоалета - официални рокли, дело на дизайнера Стоян Радичев, както и модели с етно мотиви от новата колекция на “Илтокони”. Гласовитите дами вече работят и по нови музикални проекти, а през есента се очаква да излезе вторият им самостотятелен албум.

 

КАТЕГОРИИ