Карлос за музиката и новите проекти в “Автограф”

Карлос за музиката и новите проекти в “Автограф”

Във втората част на “Автограф” зрителите ще се срещнат с Карлос. Певецът споделя, че е доволен от изминалата година и от проектите, които  направи. Щастлив е, че напоследък все по-осезаемо усеща интереса на феновете към него и към песните, които предлага. “Срок на годност”, “Дяволски вярно” и “Кофти хора” са заглавията, които се харесват най-много от почитателите на певеца. За 2015 Карлос също е замислил да създаде интересни проекти.

“В момента  работя с Оцко и много се вълнувам, че най-накрая назря момента и аз да изпея негова песен. Тя ще е в типичния стил на този композитор, няма да рискувам с нещо по-различно, защото е много трудно да си новатор, когато не си голямо име. Иска ми се да вкарвам нови елементи, но когато останат недооценени, разочарованието е голямо. Хората тук си искат типичния бийт за дискотеките”, казва Карлос.

Певецът издава, че след този проект ще запише песен на изпълнител, който вече не е част от музикална компания “Пайнер”.

“Песента е на Коста Марков, който сега живее в Америка и се казва “Имам само едно сърце”.  Идеята се породи от сравненията, които правят феновете между мен и него. Все по-често чета коментари, че приличам като глас и излъчване на Коста Марков. И си казах:”Защо пък да не направя някоя негова песен?” Надявам се да се получи по-различна и по-актуална песен за съвременния стил, който се налага по дискотеките”, споделя Карлос в “Автограф”.

КАТЕГОРИИ