Карлос за своите хобита в “Автограф”

Карлос за своите хобита в “Автограф”

Певецът разказва за едно от любимите си хобита, а именно отглеждането на растения. Страстта му към това занимание се появява преди година, когато се сдобива с вила с двор извън Пловдив. Радва се, че е намерил място, където може да експериментира и да се занимава с това хоби. Издава, че черпи информация от интернет и чете много чуждестранни сайтове как да се грижи за всеки един растителен вид, който притежава.

“Тази страст си е била в мен. Винаги съм си мечтал за природа, за дървета, за животинки. И като си купих тази вила, видях поле за изява и започнах. Постепенно хобито се разшири, дори на моменти граничи с вманиачаване. Това да гледаш нещо как расте и става все по-голямо и по-красиво ме зарежда много”, признава Карлос пред водещата Галя Димитрова.


Освен страстта към растенията, Карлос казва, че е много запален и по отглеждането на домашни любимци. В неговия животински свят присъстват две кучета, котка, папагали и декоративни рибки. Когато е в двора на вилата обича да наблюдава и някои диви животински видове, които се навъртат наоколо. Попадал е на семейство белки, водни змии, красиви птици, между които е разпознавал сойки и папуняк.

“Много добре ми действа да наблюдавам неща от натуралния свят и живот в България, които не можеш да видиш в града. Нашата професия е натоварваща, контактуването с хора не е лесно, натрупваме много негативи и това общуване с природата откъсва от напрегнатото ежедневие и намирам успокоение по някакъв начин.”


Въпреки любовта към природата и дивия свят, ако има възможност  Карлос не би живял завинаги извън града, защото смята, че ще му липсва суетата и хаоса на големия град.

“Като постоя повече време в града, нямам търпение да ида на вилата. Като постоя повече време на вилата, ми се иска да се върна в цивилизацията. Еднообразието омръзва, затова трябва да има баланс”, казва още Карлос в “Автограф”.

КАТЕГОРИИ