“Късаш и хвърляш” от най-новото попълнение на “Пайнер” – АРТи

“Късаш и хвърляш” от най-новото попълнение на “Пайнер” – АРТи

“Късаш и хвърляш” е името на видеоклипа, с който младият изпълнител АРТи прави своя дебют в официалния канал PlanetaOfficial и в ефира на телевизиите “Планета” и “Планета HD”. Режисьор на лентата е Николай Скерлев, музиката е дело на Николай Николов, а за текста, композитор и изпълнител обединяват усилията си.
АРТи вече е част от каталога на музикална компания “Пайнер”, след като подписа изпълнителски договор в средата на януари. Зад името АРТи се крие таланливият певец Артьом Анатолиевич, който е с руски произход, но от 4-годишен живее в България. Пее в училищния хор и първоначално се насочва към театъра.

Играе в три постановки под режисурата на Възкресия Вихърова, Снежина Петрова и Деси Шпатова, и Анна Пампулова. В този период открива и увлечението си към музиката и му се отдава изцяло. В момента е студент в специалността “Поп и джаз пеене” в Нов български университет. Познат е на публиката с двата си музикални проекта “МаZкарат” и #InstaKifla, както и с участието си в предишния сезон на “Х Фактор” и уеб-сериала “Типично”. В свои интервюта АРТи признава, че търси по-провокативни теми, както и нови, различни музикални средства, за да осъществи идеите и личната си позиция по актуални теми.

КАТЕГОРИИ