Кеба аплодира Ивелина Колева в София

Кеба аплодира Ивелина Колева в София

През изминалия уикенд Ивелина Колева зарадва с песните си своите почитатели в София, на голям концерт в Западния парк. Там тя представи цял букет от обичани фолклорни мелодии, а гостите на музикалния празник извиха дълги хора.

“Чувствам се много положително заредена от срещите ми с българската публика през последния месец. Благодарна съм, че имах възможност да пътувам в различни градове и да пея на голяма сцена. Радвам се, че публиката добре познава моите песни и през цялото време пееше заедно с мен“, споделя обичаната фолклорна певица пред www.planeta.tv

Голямата изненада за Ивелина Колева бе срещата й със сръбската звезда Кеба, който не пропусна да аплодира българската изпълнителка. Ивелина Колева също не остана равнодушна към неговите изпълнения, защото от години той сред нейните любими певци. 

“Аз съм почитател на сръбската музика, а още в началото на моята музикална кариера съм работила в сръбски кафани в Швейцария, където изпълнявах много балкански хитове. Кеба е един от моите любимци и добре познавам песните му. Радвам се, имах възможност да пея с него на една сцена“, казва Ивелина Колева.

Певицата продължава да работи по нови песни и обещава на всички почитатели на българския фолклор, че съвсем скоро ще ги изненада с нещо различно, оригинално и впечатляващо.

снимки: Sofia Mezi

КАТЕГОРИИ