Кино и спорт са любимите занимания на Янко Неделчев

Кино и спорт са любимите занимания на Янко Неделчев

Янко Неделчев е от онези щастливи хора, които работят това, което обичат. Наред с музиката обаче, изпълнителят има още две страсти, които го разтоварват и зареждат:

“Това са киното и спорта. За мен киното е една голяма магия, както музиката. Още от малък съм влюбен в киното, във филмите, особено в нашите български исторически филми. Имам много любими филми и любими артисти. От филмите това са “Капитан Петко Войвода”, “Златният век”, “Неочаквана ваканция”, а любимите ми актьори са Стефан Данаилов, Васил Михайлов, а от комедийните  - Калоянчев и Парцалев”, откровен е народният певец в предаването “Гласовете на България”.

В своите клипове много често изпълнителите влизат в различни роли, а за Янко Неделчев “Нося кръв македонска” е неговото видео, в което се е почувствал като истински актьор.

“Една прекрасна песен, която носи духа на Пиринския край и ще остане за дълги времена в паметта на хората.”

Другата голяма страст на Янко Неделчев е спорта, по-точно футбола. Той споделя, че като малък е тренирал много сериозно, но не е успял да стане футболист.

“Не станах футболист, но пък съм голям фен на ЦСКА. Горд съм, че вече два пъти пях на стадион “Васил Левски” по покана на Професионалната лига на финала за Купата на България, където моя любим отбор отбеляза две победи и така станах кадем на нашия любим отбор за победи.”

КАТЕГОРИИ