Кирил Атанасов: Благодарение на Галена, попаднах в “Пайнер”

Кирил Атанасов: Благодарение на Галена, попаднах в “Пайнер”

Кирил Атанасов е едно от новите имена в “Пайнер” и вече има две песни в телевизия “Планета”. Той беше специален музикален гост на втория етап от “Кастинг 2019” заедно със своята колежка Таня Маринова, която също е едно от най-новите звездни попълнения. Двамата подкрепиха новите кандидати, които се явиха на кастинга в комплекс “Приказките” край Харманли, за да заслужат мястото си в музикалната компания. Пред мениджъра на телевизия “Планета”, д-р Хари Янакиев, Кирил Атанасов споделя какъв е неговият съвет към младите таланти:

“Аз съм пример за това, как човек никога не трябва да се отказва от мечтите си, тъй като аз се бях отказал. Бях си казал, че никога няма да се занимавам с музика, защото не бях амбициран, докато Галена не ми даде тласък. Тя ми каза: “Направи нещо, защото твоята работа е несериозна”. Човек винаги трябва не само да иска, но и да прави нещо, за да се получат нещата. Нищо не се дава отгоре, всеки трябва да работи упорито, за да постигне мечтите си, така че пожелавам на всички кандидати да работят за мечтите си и да станат най-добрите.”



Кирил Атанасов казва за себе си, че е едно момче от Кърджали, а мечтата му е била просто да пее и хората да чуят гласа му. Учил е народно пеене при Гергина Стаматова, вокален педагог в родния му град. Самият той е попаднал в “Пайнер” с дебютната си песен “Само мен”. Тя е създадена преди много години, но вижда бял свят след като Галена я чува и го окуражава да я предложи в “Пайнер”.

“В началото да си призная бях малко скептичен, нямах самочувствие, страх ме беше. Променихме аранжимента с Мартин Биолчев и изпратих “Само мен” в музикална компания “Пайнер”. Г-н Димитров я хареса, срещнахме се, поговорихме си и подписах договор. Искам още веднъж да благодаря на Галена и да й кажа, че я обичам, защото тя ме убеди да се занимавам професионално с музика. Не само е огнена и темпераментна, но е запазила човешкото отношение, което е най-важното нещо за един артист-изпълнител, особено ако е и публична личност.”


Втората песен на Кирил Атанасов е с Юнона и се казва “В друг живот”. С певицата го свързва неговият съгражданин и колега Здравко Мандаджиев, с когото се познават от деца.

“Имах готова още една песен и много исках певица с по-дълбок, плътен глас. Това беше моя песен, аз я бях изпял, но не я усетих и се обадих на Здравко Мандаджиев и го питах за Юнона. Той ме посъветва да се чуем. Звъннах й и тя дойде в студиото. Направихме друга песен, една балада. Тя записа тази песен, след два дни на мен ми щукна да добавим още една част, отидохме в студиото и така се роди втората песен, после снимахме клипа.”


В момента певецът работи върху новата си песен. Той разчита на себе си като автор, защото е стигнал до извода, че най-хубавите, истински песни се раждат, когато всичко е минало през теб. От снимки в мрежата става ясно, че Кирил Атанасов се е посветил и на усилени тренировки в залата, следвайки максимата, че успехът е комплекс от качества.

КАТЕГОРИИ