Кирил Атанасов избра Данна

Кирил Атанасов избра Данна
Слушай в Стрийминг Платформите

Кирил Атанасов и Данна, две от младите надежди на “Пайнер,” обединиха гласове в проекта “Как ще си простиш”. Идеята е на изпълнителя, който дебютира със самостоятелната песен “Само мен” през март, а след това последваха колаборации с Юнона и Таня Маринова. Новият клип направи премиера в PlanetaOfficial и в ефира на “Планета” ТВ и “Планета HD” в началото на уикенда, а интересът към него наистина е голям. Той вече е прегледан от над 100 000 зрители в YouTube, а положителните коментари и лайкове истински зарадваха Кирил Атанасов и Данна:

“Зарибяваща песничка, поздрави и на двамата, много добро изпълнение. Неочаквано добра комбинация! Допадна ми от първо слушане. Поздравления за хубавия проект!”, “Най-после нещо приятно за слушане! Хубава музика, просто истинския поп-фолк!”, “Много ми харесва. Браво! Продължавайте все така, наистина мястото ви е в тази фирма!”

Музиката и аранжиментът на “Как ще си простиш” е на Мартин Биолчев, а текстът е на Йордан Гергов. Режисьор на видеоклипа е Николай Скерлев, който е натоварил изпълнителите и с актьорски задачи, с които те се справят перфектно.

снимки: Красимир Николов

КАТЕГОРИИ