Кирил Атанасов – откровено за сбъднатите мечти

Кирил Атанасов – откровено за сбъднатите мечти

В дните, когато премиера в PlanetaOfficial в YouTube направи най-новата песен на Кирил Атанасов, “Гледай ме“, певецът застава пред камерата на “Звездно“ за една приятна музикална разходка. Изпълнителят си припомня за началото на своята кариера, за мечтите и за възможността да ги реализира като част от музикална компания “Пайнер“.

“Моят път в “Пайнер“ започна преди година и половина, време, за което мисля, че направих стойностни песни. Радвам се, че моите предложения се харесаха и оцениха от зрителите, станаха любими на много хора, както и на мен. Признавам, че никога няма да забравя вълнението около подготовката и появата на първата ми песен в ефира на телевизия “Планета“, откровен е Кирил Атанасов.

В интервюто той разказва за отговорността не само като изпълнител, но и като автор. Самият той е създал няколко композиции, сред които са самостоятелната му песен “Само мен“, както и “В друг живот“ на Юнона, в която също се включва.
Кирил Атанасов е убеден, че за един артист е изключително важно да се развива и да се стреми да предлага най-доброто на публиката. Щастлив е, че в творческата му биография присъстват мелодии като “С теб, любов“ - дует с Таня Маринова и “Как ще си простиш“ със специалното участие на Данна.

През лятото на 2020 година, Кирил Атанасов, Ивета Костова и Радко Петков предложиха на публиката триото “Море пиле“.

“Тази песен ще си остане една от най-специалните в моята музикална визитна картичка, защото е най-близо до мен. Аз съм горд българин, патриот и вярвам, че ни очакват много светли дни“, категоричен е певецът.

“Гледай ме“ - актуалният музикален проект на Кирил Атанасов набира все по-голяма популярност сред меломаните, а самият той отправя послание към зрителите да се забавляват с неговите песни, защото музиката е за това – да ни носи позитивни емоции и да ни кара да се усмихваме.

КАТЕГОРИИ