Кирил в “20 години “Планета”

Кирил в “20 години “Планета”

Гост в “20 години “Планета” е Кирил. През 2021 година той ни предложи цели четири нови заглавия в своя репертоар, а първото парче беше “Страх”.

“Обичам да експериментирам, но не винаги се е получавало. Имам песни, които гледам да са по-комерсиални, по-модерни, но в тях като че ли не съм себе си и хората усещат тази емоция. Себе си мога да излъжа. Ще си кажа: “Да, супер, ще го направя, но масовия потребител няма как да се излъже. Фактът, че приятели ми казват за “Страх”: „Тази песен е стил Кирил Атанасов, означава, че това е моята ниша – по-мелодични, по-лежерни песни. Какво по-хубаво от това един певец да си изгради свой стил и да бъде разпознаваем точно с това.” - откровено споделя Кирил пред водещата Галя Димитрова.

“Такси” е второто заглавие, което певецът ни предложи за 2021 г., след това дует с Дени Калинов и песента “Колко още”, а годината завърши с “Нищо”.

“Много се радвам, когато има свеж полъх от някъде. Александър Попов и Петър Петров са направили не един и два хита, и се радвам, че работихме и заедно. Получи се нещо различно, самото звучене и музика са различни. В крайна сметка трябва да се правят и такива песни.“

Тази година Кирил се надява също да е толкова продуктивен. Усилено работи върху нови заглавия и няма търпение да се появи и първата му песен за 2022 г. Той не крие, че има няколко песни като демо вариант, но държи да му дойде музата и да успее да излее душата си в тях.

КАТЕГОРИИ