Кирил впечатли феновете с “Нищо“

Кирил впечатли феновете с “Нищо“
Слушай в Стрийминг Платформите

Кирил представи дългоочаквания си нов видеоклип “Нищо”. С него певецът продължава да се доказва като едно от най-продуктивните и набиращи популярност млади имена в поп-фолка, след като през 2021 година зарадва публиката със сингъла “Страх“, последван от “Такси“ и дуета с Дени Калинов – “Колко още“. Септември донесе нова премиера за почитателите на Кирил и това е песента “Нищо“. Проектът даде сериозна заявка още преди появата си с интригуващите кадри, които изпълнителят споделяше. Резултатът определено затвърди очакванията, а феновете не скриха, че са силно впечатлени от “Нищо“.

“Браво, Кирил! Тази песен ми стана любима от първо слушане“, “Евала, много добра песен! Текст, музика, аранжимент... всичко е изпипано и направено както трябва! Браво!“, “Песента наистина е добра, продължавай все така напред и нагоре“, “Отново прекрасен проект! Много изчиствено и стилно видео.БРАВО! Трябва да се залага повече на това момче, защото определено е талантлив! Успех на проекта и дано получи оценката, която заслужава! Enjoy!“, “Определено си заслужаваше чакането“, “За пореден път Кирил показа, че знае как се прави качествена музика и клип“, “Това е една от най-добрите му песни, с изключително хитов заряд и брутален текст! Браво на всички замесени! Кирил тази година мачка!“


Високите оценки на меломаните зарадваха изключително много Кирил, който сподели, че е истински щастлив от факта, че с музиката си е подарил хубави емоции на публиката и е оправдал нейните очаквания. Певецът отправи благодарност и към всеки един от екипа, който е дал частица от сърцето си за този проект. Зад музиката и текста на “Нищо“ застават Александър Попов и Петър Петров, аранжиментът е дело на Мартин Биолчев и Михаил Бургуджиев, а за стилното видео Кирил се довери на режисьора Радина Миленчева и оператора Добромир Николов. Гримът е на Цветелина Бянкова, коса – Хайдар. Фотограф на продукцията е Лео Кирилов.

 

КАТЕГОРИИ