Кирил заложи на “Такси“ и спечели меломаните

Кирил заложи на “Такси“ и спечели меломаните

Като едно от най-добрите предложения за 2021 година, публиката определя най-новия сингъл на Кирил, “Такси“. На 16 април певецът представи в PlanetaOfficial своя нов проект, а за няколко дни лентата провокира сериозен интерес. Меломаните не пестят хубавите си оценки за “Такси“ и определят песента, като тотален хит, а за Кирил категорично споделят мнение, че с всеки следващ проект надгражда и разкрива нова част от своя звезден потенциал:

“Нямам търпение да чуя как ще гърми в дискотеките! Браво това е хит!“, “Браво на Кирил! Има собствен стил и надгражда себе си!“, Супер песен, завладя ме веднага“, “Топпп! Не мога да спра да я слушам!“, “Браво за хубавата песен на Кирил! Успех и нека не спира темпото с яките песни, което държи до момента.“

“Мелодията звучи от преди 15 години и това много ми харесва. Трепач е! Успех на парчето“, “Продължавай само нагоре, ако правиш такива песни ще си един от топ имената“, споделят мнение феновете на поп-фолка.”

“Такси“ е по музика на самия изпълнител, а автор на аранжимента е Мартин Биолчев. Текстът е написан от Йордан Гергов. Радина Миленчева е режисьор на ефектното видео, което визуално представи песента и допринесе за нейния успех, а оператор е Радослав Георгиев. За визията на Кирил и неговата екранна партньорка се погрижиха Деян Митровски /коса/ и Цветелина Бянкова /грим/.

Изпълнителят не крие своята признателност към всеки, отдал частица от себе си за реализацията на проекта и изказва специални благодарности на музикална компания “Пайнер“ за подкрепата, както и на добавка VIP и Флоров “G”, без които този проект нямаше да е същият. Кирил признава, че е щастлив от хубавите оценки на публиката, защото те са най-големия стимул да продължава да се развива и да покаже най-доброто от себе си.

Снимки: Лео Кирилов и Иван Иванов

КАТЕГОРИИ