Клиповете на “Пайнер” предпочитани в YouTube

Клиповете на “Пайнер” предпочитани в YouTube

През изминалите няколко дни поп-фолкът за сетен път показа, че е най-слушания и предпочитан жанр в България. Противно на очакванията, че интересът към него намалява, феновете доказаха, че тази музика е харесвана и търсена. “Изтрезняваш ли” на Преслава е поредния музикален проект, който категорично се настанява на лидерската позиция в българската трендинг листа на YouTube. Само за няколко дни лентата вече е прегледана от над 1 500 000 пъти в Planeta Official.

“Изтрезняваш ли” безапелационно измести оттам последното предложение на Криско и дава ясен отговор за актуалността на звездите на телевизия “Планета”. Новата песен на Преслава печели все по-голяма популярност и в стрийминг платформите, а в Spotify e на трето място в класацията “Топ 50 на България”, където се конкурира в челната тройка със световната звезда Ariana Grande.
Статистиката показва, че Преслава не е единствената от “Пайнер”, която застава начело в “Набиращи популярност” в YouTube. С различни свои клипове на тази позиция са били Анелия, Галена, Галин, Джена, Емилия, Емануела и др.

снимки: Георги Малев

КАТЕГОРИИ