Клиповете на изпълнители в “Пайнер” на чело в трендинга на YouTube

Клиповете на изпълнители в “Пайнер” на чело в трендинга на YouTube

Почитателите на поп-фолка явно с нетърпение очакваха нови видеоклипове от своите любими изпълнители и побързаха да покажат това като ги изпратиха директно в челото на класацията по набиращи популярност клипове. Лидерското място е запазено за Преслава и най-новия проект, който тя представи – “От утре”. Само за няколко дни след премиерата му той е гледан от почти 900 хиляди потребители.
2
Най-новият музикален проект на Емрах – 69 също е в челото на набиращи популярност видеоклипове. Музикалната лента вече е гледана над 570 хиляди пъти в един от най-популярните YouTube канали в България – PlanetaOfficial. 2 320 000 са абонатите на PlanetaOfficial, но всеки ден в него влизат доста повече потребители, за да видят най-новите видеоклипове на “Пайнер”, както и своите любими златни клипове, познати от ефира на телевизия “Планета”.
Истинско вдъхновение за пленените от поп-фолка е Емануела с най-новия си видеоклип “Подводница”. Лентата вече може да се похвали с 1 700 000 преглеждания. Най-новите видеоклипове на Фики  - “Дай ми знак” и на Еви Аспарухов - “Глупаче” също се радват на завиден интерес от страна на меломаните.

КАТЕГОРИИ