Код “Mashup” за старта на 2021

Код “Mashup” за старта на 2021

Съвсем няма да бъде преувеличено ако кажем, че кодовата дума за началото на музикалната 2021 година е “Mashup”. Преслава, Джена, Джордан и още изпълнители зарадваха своите фенове като представиха стари, обичани песни в свое изпълнение. Топ 5 PlanetaOfficial – YouTube Music тази седмица обаче не е за mashup-версиите, а за любимите песни на меломаните през последните дни.
На лидерската позиция те са поставили “Ножът” на Джулия. Песента е по музика и аранжимент на Деян Асенов, текст на Анастасия Мавродиева, а за видеоклипа се погрижи режисьорът Людмил Иларионов – Люси.

Втората позиция в класацията е напълно в тренда – Джена и “Mashup 2021”. Песните в него са ни познати в изпълнение на Насти и орк. “Ориент експрес”, а новият аранжимент за Джена е направен от Велислав Драганински. Трети в Топ 5 PlanetaOfficial – YouTube Music са Денис Теофиков и Малката с последния им хит “Локдаун”. Проектът е естествено продължение на “И това ще отмине” – песен-емблема на отминалата 2020 година.

Седмичната класация продължава с две познати заглавия, привличащи вниманието на поп-фолк почитателите от момента на тяхната поява. Четвъртото място е за “100 живота” на Галена, а петото място е заето от Цветелина Янева и Александър Робов с “Минутите”. Ако желаете да научите кои са специалните изненади в Топ 5 PlanetaOfficial – YouTube Music, гледайте класацията по “Планета” / “Планета HD” във вторник от 18.00 часа или по новата телевизия Planeta 4K от 19.00 часа в сряда.

КАТЕГОРИИ