Кой печели награди – броени часове до развръзката

Кой печели награди – броени часове до развръзката

Само няколко часа остават до началото  официалната церемония по връчването на 14 Годишни музикални награди на телевизия “Планета” – 2015. Екипът на музикалната медия вече е изпипал и най-малките детайли около строежа на сцената и на нея вече текат усилени репетиции.
Звездите, както и техните почитатели са нетърпеливи да научат резултатите от гласуването в 15-те категории, както и кои са носителите на Специалните отличия тази година. Вече може да съобщим и новият водещ на VIP церемонията и това е г-н Динев, който е подготвил едно атрактивно и изпъстрено с много хумор представяне.

“Духът на церемонията тази година е доста различен, както и самият концерт. За първи път тази година сме предвидили звездите на телевизия “Планета” да минат по бляскав червен килим”, споделя в аванс мениджърът д-р Хари Янакиев. Заедно с Петя, водещата на “Звездно”, първи ще посрещнем изпълнителите, за да научим какви са техните вълнения и очаквания за наградите”.

Началото ще бъде поставено в 19:00, но още в 18:00 часа започва дефилето на звездите по червения килим, а свидетели на всичко това ще бъдат тези от Вас, които вече имат билети за музикалния празник.

КАТЕГОРИИ