Кои са любимите изпълнители това лято

Кои са любимите изпълнители това лято

Различни музикални класации се правят у нас и по света, а критериите, по които се формират те, могат да бъдат доста разнопосочни. Днес Ви предлагаме една извадка, направена по критерий “търсене на видеоклипове на изпълнител” в официалния YouTube канал на музикална компания “Пайнер” - PlanetaOfficial. Решихме да проверим в средата на лятото към клиповете на кои изпълнители има най-голям интерес от меломаните. Оказва се, че най-често те пишат името на Денис Теофиков в търсачката на портала за видеосподеляне и избират неговите видеоклипове. Това не е изненада, защото младата надежда на българската музика не спира да изненадва с успешни проекти, което явно се оценява високо от почитателите на жанра.

Не по-малък е интереса на феновете към клиповете на Галин. Името му е под номер 2 в новия Топ 5 PlanetaOfficial, а изборът на видеоклипове при него е доста разнообразен – както самостоятелни песни, така и много дуети и колаборации, с които Галин продължава да провокира.

Време е в класацията ни да се включи и дама. Галена се оказва най-често споменаваното име на изпълнителка при търсенето на видеоклипове в PlanetaOfficial. Това е напълно резонно като към най-големите хитове на певицата добавим и дуетните й проекти с едни от най-атрактивните изпълнители у нас и на Балканите – Фики, Миле Китич, Криско…

Под номер 4 в средата на лятото феновете са поставили Анелия. Музикалните ленти, които тя ни представя са доста атрактивни и различни. Певицата има завидна фенска аудитория, а това безспорно я радва много.

Топ 5 PlanetaOfficial завършваме с Преслава, чието име също много често се избира в търсачката на YouTube. Звездата на телевизия “Планета” винаги има с какво да ни изненада, а песните й звучат с пълна сила, както от телевизионния екран, така и в клубовете. Ако погледнем към следващите имена, ще видим, че идоли на зрителите през Лято 2020 са още Емануела, Джена, Теди Александрова, Цветелина Янева, Малката, Илиян, Фики и др.

КАТЕГОРИИ