Коледа идва с песните на Здравко Мандаджиев

Коледа идва с песните на Здравко Мандаджиев

С два Коледни концерта Здравко Мандаджиев ще зарадва почитателите на българския фолклор. Изпълнителят неслучайно е избрал точно това време от годината, за да стопли сърцата и да подари много празнично настроение на жителите и гостите на Смолян и Кърджали. С огромно вълнение Здравко Мандаджиев се подготвя за тези срещи, които и за него са много специални:

“За първи път в моята кариера организирам Коледни концерти и влагам цялата си енергия в организацията им. Искам да подаря няколко вълшебни часа на публиката, защото декември е магия. Това е най-хубавото време от годината и моментът, в който да се замислим за това, че трябва да бъдем по-добри и да се обичаме“, споделя Здравко Мандаджиев.

С особен трепет той очаква спектакъла в родния си град Кърджали, който ще е на 19 декември. На 17-ти пък е срещата с феновете му в Смолян, където специален гост ще бъде певицата Руса Каврошилова, с която Здравко Мандаджиев реализира дуета “Зьомни ма, момне ле“. Мелодията ще бъде сред заглавията, включени в програмата на Коледните концерти, а освен нея гостите ще могат да чуят и най-популярните песни на изпълнителя. Всички те ще бъдат представени с ефектна сценография, а танцово шоу “Кабири“ ще се погрижи за оригиналната хореография по време на спектаклите.
Коледните празници Здравко Мандаджиев ще посрещне със своето семейство, а на 31 декември певецът е специален гост на Новогодишен концерт в Белене.

 

КАТЕГОРИИ