Коледата става все по-музикална

Коледата става все по-музикална

Истински парад на звезди очаква България през следващите дни. Никак не са малко изпълнителите, които вече са избрали как ще посрещнат Коледа и Нова година. Време е и ние да научим къде и с кого някои от звездите на телевизия “Планета” ще посрещнат предстоящите празници. И ако до Новата година има още време, то Коледа вече почти дойде, а с това и големите Коледни партита в цялата страна.

В нощта на Бъдни вечер повечето изпълнители на музикална компания “Пайнер” предпочитат уюта и топлината на дома. Затова пък на следващата вечер, 25 декември, те буквално избухват в клубовете на страната. Тази Коледа Преслава избра да празнува в Пловдив – градът, който харесва много и където приятелите й не са никак малко.

Гергана ще бъде в старопрестолния град Велико Търново, а Джена – от другата страна на Балкана, в Стара Загора. Анелия и Глория остават да празнуват в столицата. Първата ще пее в Студентски град, а Примата на фолка – в самия център на София.

В Нощта на Коледа и Галена ще забавлява с песните си гостите на елитен нощен клуб в столицата, но два дни по-късно, на 27 декември, ще се отдаде изцяло на своя син Стефан, защото той празнува именния си ден. Малчуганът е написал вече няколко писма до Дядо Коледа с желанията си за подаръци, а мама и татко няма да пропуснат да помогнат на добрия старец да ги изпълни.

 

 

КАТЕГОРИИ