Коледна фолклорна фиеста с Ивелина Колева и Здравко Мандаджиев в Лондон

Коледна фолклорна фиеста с Ивелина Колева и Здравко Мандаджиев в Лондон

Този уикенд за Лондон, с нова песен, заминават Ивелина Колева и Здравко Мандаджиев. Поводът е традиционната Коледна фолклорна фиеста, която в. “Будилникъ“ организира за сънародниците ни във Великобритания. И тази Коледа в Лондон ще бъде много българска, защото заедно със звездите на телевизия “Планета Фолк“ в празника се включват и танцьорите от формация “Малките приятели“. Всичко това ще се случи на 14 декември, събота, в Grand Selby Centre.

“Нека Коледа донесе здраве и светлина в домовете ви! А ние Ви очакваме на най-българското събитие на 2019-та“, отправя покана инж. Емил Русанов.


Там за първи път ще бъде представена и песента “Дядо попе“, обединила Ивелина Колева, Пепи Христозова и Здравко Мандаджиев. Мелодията е специален празничен подарък от изпълнителите и ще получи премиерата си съвсем скоро в ефира на телевизия “Планета Фолк“ и официалния канал Planeta Folk Official в YouTube.
След Коледа, българите в Лондон ще се съберат, за да посрещнат заедно и Новата 2020 година, а домакин отново е в. “Будилникъ“. Големият купон ще бъде в сърцето на Лондонското сити – в club The Alice.

 

КАТЕГОРИИ