Коледно настроение от Лондон със звездите на “Планета“

Коледно настроение от Лондон със звездите на “Планета“

Тези дни Великобритания е в центъра на световния интерес, заради предсрочните парламентарни избори. Но в навечерието на Коледа водещо все пак е празничното настроение. В това се убеди и екип на телевизия “Планета“, който отвежда зрителите в английската столица. В края на ноември и през декември там гостуваха няколко от звездите на “Пайнер“. Джена постави начало на музикалната фиеста за 18-ия рожден ден на телевизия “Планета“ на Острова, последвана от Деси Слава и Преслава.

Именно с изпълнителката на хита “Яко ми е“ и под звуците на песента, се пренасяме в сърцето на Коледно украсения Лондон, за да се заредим с положителни емоции. Заедно с Джена и нейният съпруг Атанас Стоев ще се разходим по най-популярните търговски улици, ще видим и един от най-известните търговски комплекси – Selfridges, откъдето пък Преслава поздрави във видео всички “мами“ с фрагмент от песента “Мила моя, мамо“, изсвирен лично от нея на огромно пиано.

Тази събота музикалният празник със звездите на “Планета Фолк“ продължава. Този път с Ивелина Колева и Здравко Мандаджиев на “Будилникъ парти“ в Grand Selby Centre.

 

КАТЕГОРИИ