Коледно настроение в “Автограф”

Коледно настроение в “Автограф”

В новия брой на “Автограф” ще се пренесем в духа на предстоящите празници и ще попитаме звездите готови ли са вече за най-хубавите дни от годината, с какво настроение ще посрещнат Коледа и Нова година и с какво ще запомнят отиващата си 2016-та.
Очаква ви гореща предколедна среща с  Нелина, Татяна, Ани Хоанг и Люси, Ваня и DJ Дамян, най-новото откритие на “Пайнер” - македонката Елена Велевска и още много други звезди, които ще ни разкрият какви изненади да очакваме от тях през Новата година.

Коледа и Нова година са най-хубавите празници за Татяна и нейните близки, защото тогава властва магията, където всичко е приповдигнато – и настроение, и емоциите.

“Така се чувствам и аз – празнично. Моят дом е украсен още от края на ноември. Винаги украсявам сама, защото сина ми вече е голям и не ми помага, но пък аз обичам да го изненадвам и искам, когато се прибере в къщи от училище, да му е хубаво и да му е празнично”, разказва Татяна.

Певицата определя 2016 като много хубава година. Радва се, че е успяла да направи четири песни – три поп фолк парчета и една народна песен.

“Това е направо постижение за мен. Имах много срещи с почитателите, много положителни емоции. Като цяло наистина съм доволна. Следващата година също започва добре. Сега мога да издам, че много скоро след Нова година заминавам за Канада. Ще имам два концерта там - в Монреал и в Торонто. След това, ако имам късмет, продължавам за Америка. Хубави неща предстоят като цяло.”


В “Автограф” Ани Хоанг и Люси споделят, че изпращат старата година с много преживявания и с много готини моменти. И двамата си пожелават през следващата година да вървят все по-нагоре.

“Имаме много планове и идеи за песни. Съвсем скоро ще видите моя най-нов клип и дуетната ни песен с Ани. Вече снимахме някои кадри, но не бързаме за нищо и затова не можем да дадем твърда дата кога ще са готови проектите”, казва Люси.

За Ани Хоанг най-значимото събитие през 2016 в личен план е била операцията на Люси.

“Това беше нещо, за което много се притеснявах и което предизвика голяма промяна. В професионален план направих парчетата, които исках и се радвам, че правя това, което харесвам, а не това, което е нужно, за да вървя напред”, казва певицата.


И тази Коледа и Нова година ще мине в работна атмосфера за Илиян. Най-вероятно в Коледната нощ певецът ще радва българите някъде по света. Той разкрива пред водещата Галя Димитрова, че в професионален план е доволен от свършеното през годината, но в личен план нещата за него и половинката му са се променили.

“С Камелия сме в много добри отношения, въпреки че от два месеца сме разделени. Все още почти никой не знае. Но животът продължава. Ние се обичаме и уважаваме. Просто така сме го решили. Гледаме си детенцето и всичко е нормално”, искрено споделя певецът.


Ваня и DJ Дамян издават, че подготвят съвместен проект и през 2017 ще ни зарадват с дуетно парче.

“Четири-пет години не сме правили дуетна песен, мисля, че е крайно време. Сега дойде моментът, имаме песен по музика на Николай Пашев и текст на Анастасия Мавродиева. Въпрос на време е да се запише и да я представим на публиката”, разказва DJ Дамян.


Нелина също планира да направи нова песен в скоро време. С авторите, с които работи тази година и създаде “Лято, слънце и море” и баладата “От щастието най-боли” обсъждат варианти.

“Но аз знам, че всичко е и въпрос на късмет – да си в точното време на точното място с точните хора. Така че в очакване сме на точния момент за точната песен”, казва Нелина в “Автограф”.

КАТЕГОРИИ