“Колко пъти” на Юнона ft. Борис Дали изненада приятно меломаните

“Колко пъти” на Юнона ft. Борис Дали изненада приятно меломаните

Юнона поднесе свежа, лятна изнанада на своите почитатели. В официалния канал на “Пайнер“ в YouTube вече се излъчва най-новия й видеоклип “Колко пъти“. В парчето се включва и Борис Дали, което допълнително покачва хитовия му потенциал. За тази песен Юнона избра да работи с екипа на Diamond Beat Production, а режисьор на видеоклипа е Людмил Иларионов – Люси. Лентата е заредена с много страсти и емоции, а екипът залага на интересна сюжетна линия, която допълва с картина посланието на песента. Феновете на Юнона отдавна очакваха това нейно музикално предложение, а коментарите им красноречиво говорят за това, че певицата е оправдала очакванията им:

“Яка е и различна, успех на парчето!“, “Много добро предложение от Юнона!“, “Много ми харесва. Хубаво парче за лятото!“, “Тотален поп-фолк хит, уникална песен. Браво, Юнона и Борис Дали, супер сте!“

Юнона не пропусна да отправи благодарност към всички, участвали в създаването на песента, а самата тя вече успя да “зарази” и увлече публиката в ритъма “дзън-дзън“.

снимки: Иван Иванов

КАТЕГОРИИ