Група “Конкурент” с live-премиера и в София

Група “Конкурент” с live-премиера и в София

След успеха на live-премиерата на новия си албум “По трудният път” в Димитровград, музикантите от рок-група “Конкурент” решиха да зарадват и софийската публика със своите изпълнения на живо. Този петък, 26 януари те канят всички почитатели на рока в столичния Sofia Live Club. Началото на концерта е от 21.30 часа, но вратите на клуба отварят още в 20.00 часа за най-нетърпеливите.
2
Албумът “По трудния път” на група “Конкурент” включва 11 студийни версии и 3 бонус живи изпълнения на емблематичните песни на групата - “Дай ми време”, “Мама” и “Сбъдната мечта”. Тук са и най-новите сингъли на бандата - “Родени за рок”, сравняван по успех с “Дай ми време”, “Луда нощ”, баладата “Искам” и ексклузивна рок версия на поп хита “Губя контрол”, записана в дует с Десислава Христова - Слава от триото LaTiDa.
Зрителите на телевизия “Планета” и Planeta 4K вече имаха възможност да видят запис от live-концерта в Димитровград и да усетят емоцията на настроението. Този петък страстите също ще бъдат високи, защото рокът е жив и това ни показват музикантите от група “Конкурент”.

КАТЕГОРИИ