Константин: Давам си душата и сърцето в музиката

Константин: Давам си душата и сърцето в музиката

Константин отбеляза поредно успешно участие в “Биг брадър“. След като бе първият победител в шоуто за известни, сега бе на крачка отново да спечели формата. Втората позиция обаче не го разочарова, дори напротив – категоричен е, че се чувства като победител:

“Спечелих сърцата на всички критици и на съквартирантите, сред които са Фънки и Людмила Захажаева. Това е голяма победа за мен. В крайна сметка, човек не трябва толкова да ламти за първото място. Понякога втората позиция е доста по-изгодна, както е в случая. Когато си първи, си обект на злобата на всички, сочат те с пръст, все нещо си си купил, все нещо си направил… Смятам второто място за много по-хубаво от първото! И сега излиза, че аз съм жертвата, прецаканият човек.  Аз съм победител, чувствам се като такъв“, откровен е изпълнителят пред в. Шоу.

Константин е категоричен, че продължава да си следва своя път, защото както сам казва - “давам си душата и сърцето в музиката”.

“Всеки човек си има своя съдба. Аз отдавна съм избрал какво искам да правя и го правя вече 19 години. Като ми се събере един месец почти без сън и ми идва в повече, но продължавам да се боря на моя фронт, постигам си нещата, доставя ми удоволствие моята работа и се чувствам щастлив”, откровен е певецът.

Той е на мнение, че най-важно е когато хората слушат неговата музика да изпитват някакви емоции, да се радват, да се просълзяват, защото това е работата на артиста. Още утре за Константин предстои среща с почитателите му във Великобритания, защото певецът е специален музикален гост на балканско парти в българския ресторант UNIKAT-2 в Лондон.

КАТЕГОРИИ