Константин: Исках да направя един готин купон

Константин: Исках да направя един готин купон

Тази седмица “Автограф” ще ви заведе на официалната промоция на новия албум на Константин със заглавие “Докато сърцето бие”. Събитието се състоя на 24 януари в небезизвестната дискотека на певеца, която се оказа тясна да побере почитателите, дошли да се насладят на песните на Коцето. Гостите станаха свидетели на много забавни моменти, а също така се срещнаха с дуетните партньорки на своя любимец, с които той не пропусна да изпее съвместните си песни.

Константин споделя, че този албум му е коствал пет или шест години неуморен труд, безсънни нощи и много участия.

“Затова исках да направя един готин купон, в който да събера моите колеги, да се почерпим за албума и да се повеселим. Тук е момента да кажа, че голям принос за появата на този проект има и Надя, моята съпруга. Със сигурност - красива, млада, хубава жена, тя ми дава стимул”, разкрива Коцето.

Надя от своя страна споделя, че изключително много се гордее с Коцето и с удоволствие му дава сили и кураж, тъй като той е от изпълнителите, които трябва да бъдат стимулирани и насърчавани повече.
Сред гостите на вечерта бяха Борис Дали, Фики, Емануела, Анелия, Деси Слава и много други известни изпълнители.

В “Автограф” Борис Дали каза, че е щастлив да има за приятел такъв човек като Коцето.

“Той е човек с много голямо сърце, винаги усмихнат, позитивен, човек на купона. Голям оратор е, умее да забавлява хората и е душата на компанията”, разказва Борис Дали.

Според Анелия Коцето винаги е себе си и при него всичко става с лекота.

“За мен той е изключителен късметлия, добронамерен човек и може би затова му се получават нещата. Талантлив е, пее много красиво балади, има харизма и индивидуалност на пеене. Така че за него е важно един път в годината да прави нещо за публиката, защото той вече е артист, когото хората обичат и много добре приемат”, казва още Анелия в “Автограф”.

КАТЕГОРИИ