Константин и Джулия за първи път заедно

Константин и Джулия за първи път заедно

Константин и Джулия успяха да изненадат приятно своите почитатели с първия си съвместен дует “Ще ме научиш ли”. Песента направи своята официална премиера в официалния канал PlanetaOfficial в YouTube и само за уикенда успя да регистрира близо 500 000 преглеждания. Меломаните определено харесват песента, а коментарите им искрено зарадваха новия звезден дует:

“Уникална песен и клип. Текстът е смислен и ненатоварващ. Песента е свежа и точно за лятото. Клипът е на световно ниво. Браво!”, “Винаги, когато Константин направи дует с някоя певица, песента става хит! Браво и на двамата, уникална песен!”, “Пасват си идеално и песента е много хубава!”

“Най-добрият дует на Константин някога... Тази песен ще стане хит, а Джулия е прекрасна и все повече започва да се издига! Браво! Продължавай в същия дух!”, “Хит! Уникална е! Ще се помни дълго време. Константин и Джулия - Дует на 2017!”

Автор на музиката и аранжиментът на “Ще ме научиш ли” е Diamond Beat Production, а текстът е дело на творческия тандем – Анастасия Мавродиева и Росен Димитров. Режисьор на ефектното видео е Людмил Иларионов – Люси, който е поверил главните роли на самите изпълнители. По време на снимките на видеоклипа Константин и Джулия заснеха ексклузивна фотосесия с Васил Иванов.

КАТЕГОРИИ