Константин стана баща на момченце

Константин стана баща на момченце

Константин стана баща за втори път. Съпругата му Надя до дари със син. Двамата родители избраха за наследника си царственото име Александър.

“Честит син на Надя и Коцето! В Болница “Свети Лазар“, в неделя, 11.10.2015 г. в 11:03 часа, проплака синът на Коцето и Надя! Екипът изродил бебето начело с д-р Николов, д-р Бранкова, д-р Соколова, д-р Иванова, акушерки Ваня Илкова и Нели Меранзова, съобщиха, че майката и новороденото са здрави и се чувстват добре. Целият екип на болницата им пожелава здраве, любов и щастливо детство на малкия Александър!”, пише във Фейсбук екипът на болницата.

“Благодаря на Господ и на жена ми, че ме дариха с такова щастие! Благодаря и на страхотния екип от болница “Св. Лазар” за невероятното отношение и професионализъм! Няма по-голямо щастие на земята! Пожелавам го на всеки!”, сподели развълнуван Коце, който става баща за втори път.

Константин се притесняваше до последния момент, че ще наблюдава раждането на сина си по скайп или телефон, тъй като беше на едномесечно турне в САЩ. Концертната му обиколка обаче приключи преди седмица и той успя да гушне второто си дете. Коцето и Надя имат и дъщеричка – 4-годишната Мариана.
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” пожелават на новороденото момченце да расте здраво и честито за радост на родителите си.

КАТЕГОРИИ