Концертът “15 години телевизия Планета” вече в Planeta Official

Концертът “15 години телевизия Планета” вече в Planeta Official

Един от концертите на звездите на музикална компания “Пайнер”, които ще се помнят дълго от меломаните е “15 години телевизия Планета”. Спектакълът се състоя на 22 ноември 2016 година в най-голямата концертна зала в България - “Арена Армеец”. Концертът направи своята премиера в ефира на телевизиите с марката “Планета” в Новогодишната нощ и предизвика голям интерес у зрителите.
От днес почитателите на най-популярната музикална телевизия в България ще могат да гледат пълната версия на този музикален форум и в официалния канал Planeta Official в You Tube.

Това е и своеобразен реверанс към феновете на телевизия “Планета”, които живеят извън пределите на страната. Така те ще могат да усетят и да се насладят на невероятните емоции, които властваха по време на юбилейния концерт по случай 15-тия рожден ден на “Планета”.
Повече от 3 часа продължава феерията от звук и светлина, в която се изявяват най-обичаните и популярни български изпълнители. В концерта “15 години телевизия Планета” ще си припомним и забавните скечове на водещия Иван Динев - Устата, както и много от бисовите изпълнения на изпълнителите.

КАТЕГОРИИ