Космическа одисея с Галена

Космическа одисея с Галена

Галена покани своите почитатели да се включат в една Космическа одисея заедно с нея и за по-малко от 24 часа над 350 000 са нейните последователи в тази необичайна авантюра. Вече сте се досетили, че става въпрос за най-новия видеоклип на певицата “Феноменален”, който направи премиера вчера. Проектът със сигурност успя да впечатли, да се хареса и да предизвика вълна от суперлативи в официалния канал PlanetaOfficial:

“Това е клип на световно ниво!”, “Феноменална, хит! Талантът и оригиналните идеи на Галена отдавна са прекрачили границите на България! Проектът е грандиозен, браво на целия екип!”, “Трябва да се радваме, че Галена прави различна музика! Може да си го позволи защото е име! Винаги трябва да се рискува, а Галена винаги се хвърля в дълбоки води, както с песните си така и с клиповете си! Успех на парчето!”

“Най-наточеният клип на Галена до момента със световно качество! А пък Галена е феноменална. Всичките ти фенове се гордеем с теб!”, “Песента е топ. Снощи в дискотека в Бургас я въртяха 7 пъти, а това е достатъчно красноречиво, че е хит!”

Музиката и аранжиментът на “Феноменален” са на Даниел Ганев, а текстът е на творческия тандем – Анастасия Мавродиева и Росен Димитров.
Песента “Феноменален” получи и своята лайв премиера снощи в Благоевград по време на клубното участие на Галена. Публиката, разбира се, възнагради с бурни аплодисменти най-новото парче на своята любимка.

КАТЕГОРИИ