Кой е на първо място в сърцето на Ариа

Кой е на първо място в сърцето на Ариа

Ариа е щастлива, че вече е част от най-добрата музикална компания и няма търпение да покаже на хората това, което най-добре умее и обича да прави, а именно да пее. Тя разкрива, че от малка се занимава с музика, а това да пее е било нейна детска мечта. Наследила е любовта към музиката от своите родители. Дядо й е бил оперен певец. Баба й също е певица.

“Поради различни обстоятелства в живота ми, не можах да започна по-рано да се занимавам професионално с музика. Сега искам да се наложа на музикалната сцена. Пеенето за мен не е хоби, не е нещо, което между другото правя. Искам да оставя следа след себе си и хората да ме запомнят”, казва певицата.


Преди да я видят на музикалното поприще, зрителите познават Ариа като фотомодел. Интересът към нея е бил много голям и е била едно от най-търсените лица за най-различни реклами, снимки, филмови продукции.

“Сега вече не се занимавам с това, а съм се отдала изцяло на музиката. В момента тя е на първо място и много съжалявам, че не съм имала възможност да започна по-отрано с това. Просто ме спираха и имах ограничения. Може би сега е бил момента.”

Ариа казва, че е рано да говори за хитове. Като нов изпълнител в момента общо взето търси себе си. Мисли, че е намерила пътя в каква посока ще се развиват нейните песни.

“Но кои ще станат хитове, го решават хората. Аз няма как да преценя дали песента ми е хит или не. Това е мнение на хората и те преценяват. На някои им харесва, на други не. Въпрос на вкус.”


Пред водещата Галя Димитрова Ариа признава, че не спира да работи върху себе си и да се развива. До ден днешен работи с вокалните педагози Етиен Леви и Трифон Трифонов.

“Те са моите учители, които много са ми помогнали и много съм научила от тях. Трифон е страхотен човек, страшно много ми помага, научи ме на неща, които аз няма как да ги знам - като техника, като поведение, като присъствие. Така обяснява, че няма как да не го разбереш. Страхотен е, много се радвам, че го познавам и че е мой учител.”

Певицата не крие, че е имала амбиции и желание да учи в Консерваторията, но е срещнала пречки по пътя си.

“Родителите ми много държаха да завърша някаква друга специалност, която съответно сега не ми влиза в употреба и няма да я практикувам. Не е моето просто. Цял живот някой отнякъде ми се бърка за съжаление и ми дава тон в живота. Надявам се вече да не го допускам. Не е особено приятно. Със сигурност няма да го позволя повече.”

Ариа се е насочила към поп-фолка, защото е закърмена с тази музика и много я обича. Усеща, че е нейната.

“Там се чувствам най-добре, там съм себе си, там съм си в моята среда. Много хора се чудят защо не пея поп, а и визията ми била за поп певица. Иначе слушам всякаква музика, уважавам всички изпълнители, независимо от кой жанр са. Мисля, че трябва да се правят различни неща. Не може да се залага на едно и също, трябва да има разнообразие”, казва още Ариа в “Автограф”.

 

КАТЕГОРИИ