“Кой си ти” от Мария и Магдалена

“Кой си ти” от Мария и Магдалена
Слушай в Стрийминг Платформите

“Кой си ти” е заглавието на новия поп-фолк проект на Мария и Магдалена. Музиката на песента е на Магдалена Филатова, текстът – на Богдан Филатов, а аранжимента – на Деян Асенов.

“Създадохме тази песен с голямо вдъхновение и можем да кажем, че музиката и текстът се появиха почти едновременно. Още с раждането на мелодията се роди и текста, написан от нашия брат. – споделят Мария и Магдалена Филатови - Почувствахме тази песен със сърцето си и сме много щастливи, че не спираме да получаваме многобройни поздравления за новия ни проект от фенове, приятели и колеги.”

2
Според двете изпълнителки, за силното въздействие на песента е спомогнал и видеоклипът, в който се преплитат ефектни кадри и интригуващ сюжет. Режисьор на лентата е Людмил Иларионов - Люси, а оператор - Радослав Георгиев. Мария и Магдалена благодарят на модела Владимир Енчев за участието му във видеоклипа и не крият, че са особено щастливи, че премиерата на песента се състоя точно преди настъпването на Новата 2022 година. За тях това е направило празника в семейството им още по прекрасен и специален.

КАТЕГОРИИ