Красота, сексапил и провокация в новия клип на Ариа

Красота, сексапил и провокация в новия клип на Ариа
Слушай в Стрийминг Платформите

Провокация, горещ сексапил и много красота грабват зрителите в новия видеоклип на Ариа. Музикалният проект “Кой“ е дует с Алисия и се появи преди броени дни. Лентата за кратко успя да завладее публиката, която я нареди сред любимите си нови клипове в YouTubе. “Кой“ вече е номер 2 в трендинг листата в портала за видеосподеляне, като генерира изключително висока гледаемост. А феновете са категорични:

“Толкова силен дебют като Ариа не е имало от години! Кралица“, “Този дует много ми харесва“, “Ариа отново доказа, че е един от най-обещаващите нови изпълнители, няма такова ниво“, “Страхотен дует! И двете са невероятно красиви, сигурна съм, че Ариа я чакат много успехи в бъдеще!“

“Поздравления и на двете за прекрасния проект и специално за Алисия, че помага на толкова много млади таланти с дуети! Ариа както винаги е класа и продължава все нагоре да се издига“, “Това е една от най-добрите песни за тази година, редом с песните на Преслава и Цветелина Янева“, “Тотален хит - доста добра комбинация, пожелавам им успех”.

Авторският екип, на който Ариа се довери на новото си предложение е Даниел Ганев /музика и аранжимент/, Петя Радева /текст/, а видеоклипът е създаден от режисьора Георги Манов.

фотограф: Георги Малев

КАТЕГОРИИ