Красотата на България през погледа на Пепи Христозова

Красотата на България през погледа на Пепи Христозова

В неделния ден ни предстои среща с красотата на България, представена през погледа на Пепи Христозова. Наред с музикалното очарование на фолклора ни, избран лично от изпълнителката в днешното издание на рубриката “Любимите хитове“, ще се насладим и на уникални гледки от родния й край. В Белозем тя прекара изминалите два месеца и бе сред щастливците, които имаха възможност да са близо до природата.

“Ако трябва да съм честна, музикалните срещи с публиката много ми липсваха, но тъй като отдавна не съм си взимала ваканция, някак си тази пауза от динамичния живот, който водим в големия град, ми се отрази добре. Имах възможност да бъда с близките си, да обмисля добре новите проекти, които подготвям и днес мога да кажа, че съм заредена с много нови сили и идеи“, не крие Пепи Христозова.


Специално за почитателите на телевизия “Планета“ тя сподели снимки, които сама е реализирала сред природата на Белозем. Още повече, че е запален фотограф и благодарение на тази своя страст успява да покаже красотата около нас по един различен начин. Компания в това приятно начинание й правят нейната сестра Таня и племениците – Ивет и Ивелин, с които заедно се разхождаха, посрещнаха първата пролет и първите щъркели в Европейското село на белия щъркел, с каквата награда е отличен Белозем през 2005 година.

Само преди дни рожденик бе малкият Ивелин, който навърши 3 годинки. И въпреки желанието на цялото семейство да го зарадва с голямо парти, ситуацията в момента не позволи това. Тържеството се състоя в домашна обстановка, но Пепи Христозова сподели, че дори и в камерен състав, то е било много весело и запомнящо се.
Певицата си пожелава скоро отново да има възможност да поздрави лично с песен почитателите на фолклора, а през есента да може да се срещне и с българите в чужбина, с които не успяха да осъществят планираните за пролетта концерти.
“Любимите хитове“ на Пепи Христозова може да гледате днес в ефира на “Планета“ – от 12:05 часа, по “Планета Фолк“ - от 12:35 и от 18:05 часа, а по “Планета HD” от 14:05 часа.

КАТЕГОРИИ