Красотата на България вдъхновява Яница

Красотата на България вдъхновява Яница

Почитателите на Яница знаят, че едно от нещата, които най-много обича тяхната любимка е да пътува и да се наслаждава на красивите места по света. Певицата неведнъж е признавала, че е щастлива, че професията й дава възможност да съчетава любовта си към музиката със страстта си към пътешествията. Затова сега е изключително радостна, че отново има възможност да се докосне до любими свои места. В официалния си профил в Instagram, Яница споделя поредица от кадри от най-новата й разходка в България, а цветната пролетна палитра, която показват снимките, е истинска наслада за ценителите на красивата природа.

Именно българската природа и уникалните кътчета в страната ни са вдъхновили изпълнителката за някои от нейните песни, като “Земен рай“ и “България“. Мелодиите са сред най-харесваните фолклорни заглавия на Яница, а днес зрителите на телевизия “Планета“ ще могат да им се насладят, защото са част от селекцията й в рубриката “Хитове – избрано от звездите на “Пайнер“. Специално място в плейлиста има и песента “Мома Яница“, която се превърна в една от емблемитe в българския фолклор и вече приближава 14 милиона преглеждания в YouTube – PlanetaOfficial.

“Успехът на “Мома Яница” беше огромна изненада за мен и разбира се, много ме радва този факт. Песента се превърна в моята визитна картичка. Не минава участие, празник, без хората да пожелаят да я изпълня и да ме поздравят. Малки и големи я знаят вече. Аз я изпълнявам с голямо удоволствие и с голяма любов“, откровена е звездата на “Пайнер“.

А за всички, които са любопитни да научат кои други фолклорни заглавия са най-харесвани от Яница, ще припомним, че днес в 12:05 часа по “Планета“ ТВ, а след това и по “Планета Фолк“ и “Планета“ HD ще бъде излъчена любимата селекция на певицата.

 

КАТЕГОРИИ