Кръстовден празнуват звездите на “Пайнер”

Кръстовден празнуват звездите на “Пайнер”

Православната християнска църква днес отбелязва един от най-важните си и тържествени празници - въздвижение на Светия животворящ Кръст Господен. Народът вярва, че на Кръстовден “денят и нощта се кръстосват”, което ще рече, че стават равни по времетраене. Смята се, че на този ден настъпва есенният сезон - времето се застудява, водите на морето и реките изстиват.
2
На Кръстовден повод да празнуват имат няколко от звездите на “Пайнер”, но за Крисия Д днес е двоен празник. Певицата наред с имения си ден отбелязва и годишнина от своето рождение, а това я прави особено щастлива. Именици днес са и две от обичаните фолклорни изпълнителки – Кристиана Динкова – Калина, от дуета Калина и Невена, както и солистката на оркестър “Плам”, Кристина Димитрова. Имен ден днес има и Кристиан Кирилов, обичан от феновете за артистичните си превъплъщения в сериали, на сцената и в спортната зала.
Днес празнуват и в семейството на Преслава, защото на тази дата точно преди 4 години се появи малката Паола, която преобрази живота на певицата.
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” честитят Кръстовден на всички, които празнуват и им пожелават здраве и много сбъднати желания!

КАТЕГОРИИ