Крисия D: Търсенето на подходяща песен е истинско предизвикателство

Крисия D: Търсенето на подходяща песен е истинско предизвикателство

С края на ограничителните мерки изпълнителите на музикална компания “Пайнер“ стават все по-активни по отношение на музикалните си проекти. Някои от тях вече представиха нови песни, а други прецизно избират своите летни предложения и изпипват всеки детайл, за да предложат най-доброто на почитателите си в следващите месеци. Крисия D също е на вълна музика и е насочила цялата си енергия и творчески хъс в реализацията на нови мелодии.

“Работя върху поп-фолк и фолклорни проекти – споделя певицата пред www.planeta.tv и допълва - Търсенето на подходяща песен е истинско предизвикателство, защото тя трябва да отговаря на усещането, идентичността и излъчването на изпълнителя. Вярвам, че в момента съм на прав път, ориентирана съм към това какво искам да изпея, какво звучене търся и с каква песен най-добре ще изразя себе си“.

През годините Крисия D определено направи впечатление на публиката не само с поп-фолк песните си, но и с предложенията си в областта на фолклора. Затова днес телевизия “Планета“ ще зарадва почитателите на изпълнителката със селекция от нейните любими фолклорни заглавия, които тя самата е подбрала за тях. Ако изберете да останете пред малкия екран с рубриката “Хитове - избрано от звездите на “Пайнер”, ще научите и кои са предпочитаните заглавия с българска народна музика от Крисия D, от репертоара на нейните колеги от музикална компания “Пайнер“.

 

КАТЕГОРИИ