Крисия D на 25

Крисия D на 25

На 14 септември – Кръстовден е рождения ден на Крисия D. Певицата се ражда навръх големия християнски празник, а нейните родителите решават да спазят традицията и да дадат име на детето си, съответстващо на празника. Така в днешния ден изпълнителката отбелязва и своя имен ден, а настроението, с което посреща двойния си празник е наистина приповдигнато.

“Честит Кръстовден... на мен и Честит рожден ден... на мен и всички празнуващи... Да бъдем здрави, закриляни, обичани, щастливи и нека всичките ни мечти се сбъднат... А ако и Вие имате двоен празник като мен, то тогава нека всичко най-хубаво се умножи по 2!!! 25 years old!!!“, бе посланието което Крисия D написа в социалните мрежи днес, а близки, колеги и почитатели побързаха да я поздравят.

Пред телевизия “Планета“ певицата сподели, че е щастлива, че е родена на този хубав християнски празник. Рожденият и именият си ден ще отпразнува с приятели и семейството в родния си град Гоце Делчев. А за своите фенове, Крисия D издава, че вече подготвя нов музикален проект.
Музикална компания “Пайнер“ и телевизия “Планета“ честитят двойния празник на Крисия D с пожелания за много здраве, късмет, любов и успехи на музикалната сцена!

КАТЕГОРИИ